VERGROENING VAN GEVELS

 

Elk jaar kan de groendienst u in het kader van de actie 'vergroening van de gevels' een klimplant aabieden waarmee u uw vanaf de straat zichtbare gevel kunt verfraaien. Zo ondersteunen we uw initiatieven om de straat te vergroenen en de levenskwaliteit in uw wijk en de hele gemeente te verhogen.

Wilt u een klimplant aan uw gevel? Stuur uw aanvraag via e-mail naar de milieudienst op milieu@koekelberg.brussels of via 02 600 15 01. Het aantal planten is beperkt. Wacht dus niet met het versturen van uw aanvraag vanaf het moment dat de gemeente de actie lanceert via de gemeentelijke website en Facebook.

 

U hebt de jaarlijkse actie gemist en wilt toch een klimplant aan uw gevel?  Geen probleem! Koekelbergenaars kunnen op elk moment een aanvraag tot installatie van een klimplant aan hun gevel indienen. Het enige verschil met de jaarlijkse actie is dat de aanvrager zelf voor een klimplant en een boord om de voet van de plant te beschermen zorgt. Hij/zij dient een dossier in met zijn/haar gegevens, de naam van de plant, de breedte van het voetpad en een foto van de beschermende boord. Eens de vraag aanvaard, komen de gemeentelijke medewerkers het voetpad openen zodat u de plant kunt installeren.

 

Contacteer de milieudienst op milieu@koekelberg.brussels of via 02 600 15 01 voor meer informatie.

 

 

  Twitter share button Facebook share button  
 
Gemeentebestuur van Koekelberg
Henri Vanhuffelplein 6
1081 Koekelberg
icon téléphone   02 412 14 11
icon téléphone   02 412 14 13
icon email